Reiki - Lær Healing, Meditation & Spirituel Praksis

Reiki er vibrationen af Ubetinget Kærlighed, Harmoni og Healing.

Reiki er mere end blot en alternativ healingsmetode. Det er en livsfilosofi. En spirituel selvudviklingsvej. En måde at leve dit liv på baseret på kærlighed, harmoni, healing og self-empowerment.

Læs mere om reiki, kurser og shares på denne side eller besøg Facebooksiden via et klik på linket herunder og nyd daglige opslag og input om Reiki:

Klik her, åbn en ny fane og gå til Facebook-siden 'Reiki - The Healing Touch of Love'

Reiki er en japansk spirituel praksis til at genvække dit Sande Selv, Shinga, baseret på healing, meditation og daglig spirituel praksis. Den blev officielt etableret af Mikao Usui Sensei i 1922. En enkel og jordnær metode til at udvikle din spiritualitet og afbalancere og heale dig selv og andre i det daglige - både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og energetisk.

Reiki-metoden indeholder på alle trin træning i både Healing, Meditation og Spirituel praksis. Metoden er en daglig støtte til at leve med et åbent hjerte i frihed og med ubegrænset adgang til din indre kilde - et liv i konstant flow af livsglæde og energi.

Med Reiki-energien genvækker vi os til vores oprindelige vibration, hvor taknemmelighed, glæde, skønhed, kærlighed og kreativitet udfolder sig. Vi åbner med vores bevidsthed om at vi er Reiki portalen, den direkte vej ind i hjertet - til os selv og universet, hvorfra alting strømmer uophørligt til os - muligheder, healing, kærlighed, støtte, vejledning, overflod og væren.

Reiki er således BÅDE en spirituel selvudviklingsvej OG healingsmetode. Det er en meget konkret, enkel og praktisk træning i at leve dit liv i harmoni og balance.

Reiki forbedrer både dit helbred, dine livsomstændigheder, dit velvære og hæver din energi/grundvibration. Desuden er det en dybt forvandlende personlig spirituel selvudviklingsvej.

Reiki hviler på den filosofi, at alt i universet bevæger sig i rytme. Med udøvelsen af reiki bringer man sig i bedre samklang med den universelle rytme. Man vil derfor opleve mere harmoni og indre fred – uanset hvorledes livet iøvrigt folder sig ud.

Usui ønskede for hvert menneske, at det måtte kende og have en klar intuitiv fornemmelse for dets sande selv (Shinga) og at det måtte blive et med sandheden om livet.

Sagt med hverdagsord – Usui mente, at livet handlede om, at det enkelte menneske skulle leve fredfyldte og lykkelige liv - midt i hverdagens almindelige udfordringer. Dette opnåes ved at heale sindet og skabe sundhed i kroppen samt at heale andre for bidrag positivt til sig selv og ens medmennesker.

Hans grundlag var "helbred dig selv", "tag ansvar for dit liv", "nærm dig dit højere selv", "skab dit eget liv – på grundlag af din indre vejledning fra frekvensen af kærlighed, harmoni og healing".

Jeg afholder introworkshops/aftener (se kalenderen) for dig, der er nysgerrig efter at høre mere om reiki. Du kan også bruge det til at undersøge mere om reiki, før du beslutter dig for, om du vil tilmelde dig til et kursus. En anden måde at undersøge energien på er, at bestille en individuel prøvebehandling (90 min) til kr. 700 (Pr. 1/1/18 kr. 777).

Reiki kan også læres på et aftenforløb. Det vil være over 6 aftener, hvor hovedvægt lægges på egen individuelle selvudviklingproces kombineret med kropsarbejde og meditation foruden den grundige gennemgang af selvudviklingsmetoden, så du sikres optimal støtte i din egen udviklingsproces. Ring for mere info. (Bemærk kursuspris er ikke som weekendkurserne pga. øget kursustimetal).

Reiki-kurserne udbydes fortsat som weekendkurser.

Jeg har forfattet en artikel om Reiki som selvudviklingsvej - den kan du læse her

Artikel om Reiki som selvudviklingsvej (Klik her, åbn en ny fane til linket)Lær at heale selvJeg underviser i følgende kurser (weekendkurser):


Grundkursus 1 - Sho-den – 2.500 kr. (Pr. 01.02.2015)Se kursusbeskrivelse for 'Sho den Reiki I - Den grundlæggende Lære om Reiki' (Klik her, åbn en ny fane til linket - det er en note på Facebook)Fordybelseskursus 2 - Oku-den – 2.700 kr. (Pr. 01.02.2015)Se kursusbeskrivelse for 'Oku-den' (Klik her, åbn en ny fane til linket - det er en note på Facebook)Fordybelseskursus 3 - Shinpi-den – 4.000 kr.Se kursusbeskrivelse for 'Shinpi-den' (Klik her, åbn en ny fane til linket - det er en note på Facebook)Underviser-modul 4 - Gokuikai-den

Gentagelse af kurserne - en fordybelse af din healingsproces og praksisPrisen for at gentage trin 1-3 koster 25% af kursusprisen (Pr. 01.01.18 koster gentagelse af kursus 50% af kursusprisen). Der er et begrænset antal re-sitter pladser på hvert kursus.

Første gang du tager et trin er healings- og harmoniseringsprocessen i fokus - samt det at tilegne dig energiforståelse, redskaber og ny viden.

Gentager du kurset, vil der udover yderligere healing, afbalancering og harmonisering også ske det, at viden/visdom afslører sig for dig i din individuelle proces - fordi du er et større overskud og overblik som følge af din erfaring med Reiki. Du vil trække den viden frem om og i Reiki, som du behøver lige nu.

Tager du et trin for tredie eller "syvende gang", så vil du opleve en proces med fokus på "embodyment", da du har en endnu dybere mestring af både metode og energi. Der bliver altså større overskud til integration - at integrere reiki fuldt og helt i hverdagslivet hvert øjeblik i dit liv.

Kurserne opslås under menupunktet Kalender.Reiki Play Days - fælles behandling, træning og fordybelse i Reiki

» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Bachs Blomster
» Reiki - Lær Spirituel Praksis og Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Weekendkursus i Reiki

- Healing, Meditation og Spirituel Praksis i eet

Trin 1 - kurser i 2018 under planlægning - annonceres på Facebook samt under 'Kalender'

Ring 2221 5640 for tilmelding/info (hverdage ml. 11-18 undtaget torsdage)

Klik her, åbn en ny fane og se kursusbeskrivelse for 'Sho den Reiki I - Den grundlæggende Lære om Reiki' på Facebooksiden 'Reiki - The Healing Touch of Love'

Op