Gendai Reiki Healing

Reiki er frekvensen af Kærlighed, Harmoni og Healing.

Gendai Reiki er mere end blot en alternativ healingsmetode. Det er en livsfilosofi - en spirituel selvudviklingsvej. En måde at leve sit liv på baseret på kærlighed, harmoni, healing og ansvar.

Læs mere om reiki, kurser og shares her


Reiki Healing er en japansk spirituel praksis til at genvække dit Sande Selv, Shinga, baseret på healing. Den er navngivet af Mikao Usui Sensei i 1922. En enkel kropslig metode til at udvikle din spiritualitet og afbalancere og heale i det daglige - både fysisk, psykisk og energetisk.

Gendai Reiki Healing er BÅDE en spirituel selvudviklingsvej OG healingsmetode. Det er en meget konkret, enkel og praktisk træning i at leve dit liv i harmoni og balance. Gendai Reiki er en videreudvikling af Usuri's oprindelige metoder. Hiroshi Doi Sensei har forbedret teknikkerne – så bare 5 minutters træning giver en mærkbar forskel.

Gendai Reiki forbedrer både dit velvære og hæver din energi. Desuden er det en dybt forvandlende personlig spirituel selvudviklingsvej.

Reiki hviler på den filosofi, at alt i universet bevæger sig i rytme. Med udøvelsen af reiki bringer man sig i bedre samklang med den universelle rytme. Man vil derfor opleve mere harmoni og indre fred – uanset hvorledes livet iøvrigt folder sig ud.

Usui ønskede for hvert menneske, at det måtte kende og have en klar intuitiv fornemmelse for dets sande selv (Shinga) og at det måtte blive et med sandheden om livet.

Sagt med hverdagsord – Usui mente, at livet handlede om, at det enkelte menneske skulle leve fredfyldte og lykkelige liv - midt i hverdagens almindelige udfordringer. Dette opnåes ved at heale sindet og skabe sundhed i kroppen samt at heale andre for bidrag positivt til sig selv og ens medmennesker.

Hans grundlag var "helbred dig selv", "tag ansvar for dit liv", "nærm dig dit højere selv", "skab dit eget liv – på grundlag af din indre vejledning fra frekvensen af kærlighed, harmoni og healing".

Jeg afholder introworkshops/aftener (se kalenderen) for dig, der er nysgerrig efter at høre mere om reiki. Du kan også bruge det til at undersøge mere om reiki, før du beslutter dig for, om du vil tilmelde dig til et kursus. En anden måde at undersøge energien på er, at bestille en individuel prøvebehandling (90 min) til kr. 700 (Pr. 01.06.2015).

Gendai Reiki kan også læres på et aftenforløb. Det vil være over 6 aftener, hvor hovedvægt lægges på egen individuelle selvudviklingproces kombineret med kropsarbejde og meditation foruden den grundige gennemgang af selvudviklingsmetoden, så du sikres optimal støtte i din egen udviklingsproces. Ring for mere info. (Bemærk kursuspris er ikke som weekendkurserne pga. øget kursustimetal).

Reiki-kurserne udbydes fortsat som weekendkurser.

Jeg har forfattet en artikel om Gendai Reiki som selvudviklingsvej - den kan du læse her

Artikel om Gendai Reiki som selvudviklingsvej


Lær at heale selv

Jeg underviser i følgende kurser (weekendkurser):


Grundkursus 1 - Sho-den – 2.500 kr. (Pr. 01.02.2015)

Se kursusbeskrivelse for Sho-den som PDF


Fordybelseskursus 2 - Oku-den – 2.700 kr. (Pr. 01.02.2015)

Se kursusbeskrivelse for Oku-den som PDF


Fordybelseskursus 3 - Shinpi-den – 4.000 kr.


Underviser-modul 4 - Gokuikai-den – 6.000 kr.


Hiroshi Doi anbefaler gentagelser af kurserne.
Prisen for at gentage trin 1-3 koster 25% af kursusprisen.

Første gang man tager et trin er der fokus på udrensnings- og harmoniseringsprocessen - det vil sige at kursistens energi og fokus primært er koncenteret om dette - og om at tilegne sig energiforståelse, redskaber og viden.

Gentager man kurset vil der blive overskud til at viden/visdom afslører sig for den enkelte i den individuelle proces - dvs. der er et større overskud og fokus på, at den enkelte trækker den viden frem om/i Reiki, som han/hun behøver.

Føler man for at tage et trin en tredie gang, er fokuset på "embodyment" - altså integration - at integrere reiki fuldt og helt i hverdagslivet hvert øjeblik i ens liv.

Kurserne opslås under menupunktet Kalender.


Reiki Play Days - fælles behandling, træning og fordybelse i Reiki» Forside
» Om Holistisk Terapi
» Bachs Blomster
» Gendai Reiki Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op