Kontakt Holistisk Terapi v/ Kristina Mie AndersenTelefon


Tlf. 2221 5640

Jeg træffes på hverdage mellem kl. 11 og 18.

Konsultation foregår eksklusivt kun via fjernsession. Sessioner afholdes efter forudgående aftale. Jeg har fleksible tider hele ugen.

Henvendelser vedr. virksomhedspraktik - se venligst afsnittet om det længere nede på siden.

Du er altid velkommen til at lægge besked med navn og nummer, hvis du gerne vil ringes op eller skrive til mig på nedenstående e-mail:E-mail
Du finder mig også her på Facebook og Instagram


Facebook-siden 'A Healing Heart' (Klik her og åbn link i ny fane)

- som byder på månedlige healinger for Voksne hver den første mandag i måneden (Pr. 01.01.18 kr. 55 pr. deltager) samt GRATIS healing for Børn & Unge (0-18 år) hver den 3. mandag i måneden - her kan forældre deltage i FAMILIE-SYSTEM-HEALING for kr. 55 pr. person.

Desuden er der forskellige individuelle sessioner (klik her og åbn link i ny fane) samt inspiration om personlig & spirituel udvikling via opslag og videoer.

Facebook-siden 'Reiki - The Healing Touch of Love' (Klik her og åbn link i ny fane)

- med (næsten) daglige reiki-bolsjer, en månedlig 'fri' (gratis) Live-meditation & Undervisning den 2. mandag i måneden samt undervisning i Reiki som Spirituel Praksis. Kontakt mig endelig vedr. Reiki-kurser.

Facebook-siden 'Metatronia Light Healing' (Klik her og åbn link i ny fane)

- som er det officielle danske forum for Metatronia Therapy® i Danmark. Siden handler om din awakening og ascension proces via kanaliseringer, inspiration, vidensdeling, individuelle sessions og uddannelsen i Metatronia Therapy®.

Besøg siden med noter om 'Soul Alignment Attunement' og 'Accelerated Ascension med Metatron' (Klik her og åbn link i ny fane). Metatronia Therapy®-uddannelsen udbydes pt. kun med engelske undervisningsmaterialer.

Facebook-siden 'Bachs Blomster - Intuitiv healing og helbredelse' (Klik her og åbn link i ny fane)

- bliv inspireret omkring intuitiv selvhelbredelse og personlig udvikling med Bachs Blomster på siden. Besøg shoppen for Bachs Blomster Fjern-session med healing (Klik her og åbn link i ny fane).

Instagram:

kristina_mie_healing

Besøg Metatronia Therapy® hoved-websitet på engelsk:

www.metatronia.comVirksomhedspraktik


Jeg får mange henvendelser omkring virksomhedspraktik og kan desværre ikke tilbyde dette, da mit arbejde er omfattet af tavshedspligt og samarbejdet med klienter kræver dyb fortrolighed. Held og lykke med at søge det rette sted for dig.Håndtering af mailadresser


Din mailadresse bliver kun brugt af Holistisk Terapi til information om nye aktiviteter og tiltag såfremt du selv tilmelder dig.

Din mailadresse er skjult for andre modtagere. Opdatering/sletning af mailadresse sker ved at skrive "ny/slet mailadresse" i emne-feltet.
» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Bachs Blomster
» Reiki - Lær Spirituel Praksis og Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op