Kontakt Holistisk Terapi v/ Kristina Mie AndersenTelefon


Tlf. 2221 5640

Jeg træffes på hverdage mellem kl. 11 og 18.

Konsultationer afholdes i den virtuelle klinik enten via videomøde og telefon - sådan har jeg arbejdet siden 2013 til rigtig stor glæde for klienter grundet de fleksible og akutte tider, der altid kan tilbydes uanset hvor i landet, du bor. Du kan også få en fysisk session på klinikken i Kokkedal, Sjælland.

Jeg har beskrevet min arbejdsform her, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan din session kan opleves: Services, Priser og Praktisk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforplitende afklarende samtale, så du kan mærke, om kemi og form matcher det, du søger. Sessioner afholdes efter forudgående aftale - typisk på hverdage ml. 11-19, weekend- og akut-tider er også muligt efter aftale.

Henvendelser vedr. virksomhedspraktik - se venligst afsnittet om det længere nede på siden.

Du er altid velkommen til at lægge besked med navn og nummer, hvis du gerne vil ringes op eller skrive til mig på nedenstående e-mail:E-mail
Du finder mig også her på Facebook og Instagram


Facebook-siden 'A Healing Heart' (Klik her og åbn link i ny fane)

- som byder på inspiration om spiritualitet, selvudvikling og måder at forstå vores menneskelige eksistens på.

'Metatron's Inspirationsgruppe' (Klik her og åbn link i ny fane)

- som er et forum til foredrag, info-aftner, lancering af nyheder og inspiration etc. Der er både gratis events og betalings-events. Det er mit interaktive nyhedsbrev, som kan nydes efter lyst og interesse.

Facebook-siden 'Reiki - The Healing Touch of Love' (Klik her og åbn link i ny fane)

- med artikler samt live undervisning i Reiki som Spirituel Praksis.

Facebook-siden 'Metatronia Light Healing' (Klik her og åbn link i ny fane)

- som er det officielle danske forum for Metatronia Therapy® i Danmark. Der er dog mest aktivitet i ovennævnte Inspirations-grupppe omkring Metatronia Therapy®.

Her er testimonials om Metatronia-sessioner (Klik her og åbn link i ny fane). Metatronia Therapy®-uddannelsen udbydes pt. kun med engelske undervisningsmaterialer.

Facebook-siden 'Bachs Blomster - Intuitiv healing og helbredelse' (Klik her og åbn link i ny fane)

- bliv inspireret omkring intuitiv selvhelbredelse og personlig udvikling med Bachs Blomster på siden.

Instagram:

kristina_mie_healing

Besøg Metatronia Therapy® hoved-websitet på engelsk:

www.metatronia.comVirksomhedspraktik


Jeg får mange henvendelser omkring virksomhedspraktik og kan desværre ikke tilbyde dette, da mit arbejde er omfattet af tavshedspligt og samarbejdet med klienter kræver dyb fortrolighed. Held og lykke med at søge det rette sted for dig.Håndtering af mailadresser


Din mailadresse bliver kun brugt af Holistisk Terapi til information om nye aktiviteter og tiltag såfremt du selv tilmelder dig.

Din mailadresse er skjult for andre modtagere. Opdatering/sletning af mailadresse sker ved at skrive "ny/slet mailadresse" i emnefeltet.
» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Profil
» Services, Priser og Praktisk
» Kontakt

Op