Foto: Kristina Mie Andersen. Fotograf: Ploug Fotografi

Profil


Hvem er jeg og hvordan kom jeg frem til at arbejde med healing, terapi, traumer, awakening og mentoring?

Hvad er grundlaget for Holistisk Terapi? Hvilke formelle uddannelser har jeg taget?


Mit navn er Kristina Mie Andersen og jeg er født i 1973.

Min grunduddannelse er som psykoterapeut - helt præcist som eksamineret Bodymind Krops- og gestaltterapeut.

Derudover har jeg gennemgået en specialiseret efteruddannelse i Relationel Traumeterapi og er i fortløbende supervision i samme.

Siden 2005 har jeg arbejdet i min selvstændige praksis med individuelle klienter og grupper. Min arbejdsform uanset typen af samarbejde, baserer sig altid på min baggrund som krops- & psykoterapeut, så heling opnåes både i krop, sind og ånd.

Jeg har valgt at kombinere min faglige uddannelse med en udannelse som Bachs Blomsterterapeut samt i healing.

Så jeg er ligledes uddannet healer i følgende forskellige retninger: Reiki, Esoterisk, Lydhealer, Metatron og Metatronia.

Jeg er kvalificeret Underviser i Reiki-metoden (Mestergrad hos Alliancen, Gendai og Traditionel Reiki). Desuden Vibrational Energy Healer, Awakening Mentor, Light Counsellor, Master Attuner, Master Teacher, Master Practitioner og Workshopfacilitator i Metatronia Therapy® & Massage®.

Al min træning har det til fælles, at den hviler på det samme filosofiske grundlag - derfor befrugter uddannelserne og deres værktøjer hinanden gensidigt og derfor opnåes de hurtige og dybt forvandlende resultater.

Healing har jeg arbejdet med siden 1998, og det er en uendelig kilde til glæde, inspiration og forvandling. Afhængig af hvilken type session du ønsker og hvad dit behov er, så vil vi kombinere healing (enten Esoterisk Healing, Reiki Healing eller Metatronia Therapy® Healing & Massage) med Bachs Blomster Remedier, kropsbevidsthedsterapi, choktraumeterapi og samtaleterapi, da dette mix efter min erfaring giver de bedste resultater. Læs om sessioner og ydelser under fanen Priser og Praktisk.

Healing er i mine øjne en meget aktiv behandlingsform - idet klientens energisystem reagerer på behandlingen ved selv at justere og bringe sig i balance - dvs. healing er "ikke noget der bliver gjort ved en" - healing er noget man aktivt deltager i og selv fortsætter.

Esoterisk healing arbejder specifikt med de bagvedliggende – ofte ubevidste – beslutninger, overbevisninger, forestillinger og årsager, der forhindrer dig i at udfolde dit fulde potentiale som menneske - uanset om de stammer fra slægten, dette eller tidligere liv.

Healingen retter de "fejlprogrammeringer/slør", du måtte have dannet. Du vil opleve at kunne handle og agere mere effektivt ift. dine mål og ønsker.

Bachs Blomster Remedier, som jeg har arbejdet professionelt med siden 2007, er fantastisk nænsomme og effektive på samme tid. Blomsterne arbejder holistisk og støtter os i at gen-etablere kommunikation og flow mellem Sjæl og personlighed.

Dr. Bach anså det manglende flow mellem Sjæl, Personlighed, Krop og Det Guddommelige for at være hovedårsagen til sygdom - hvadenten det manifesterer sig i fysiske symptomer eller i forringet livskvalitet som følge af depression, angst, stress etc. De hjælper med at genetablere kroppens og sindets egen balance og fungerer således sammen med healingen.

Desuden har jeg 8 års erfaring fra det private erhvervsliv og var lige omkr. pædagoguddannelsen i 1½ år. Jeg har arbejdet på et behandlingscenter for spiseforstyrrede og før det på et center for seksuelt misbrugte.
Hvordan kom jeg frem


Min vej mod at arbejde som healer, traume-, krops- og gestaltterapeut har bevæget sig gennem størstedelen af det alternative marked siden 1989.

Jeg har således afprøvet meget for at opleve virkningen på egen krop – herunder NLP, Rosenmetoden, SE, TFT, The Journey, Esoterisk Healing, Reikihealing, Lydhealing, Polaritetshealing, Deeksha, Kranio-Sakral-Terapi, Bachs Blomsterterapi, vegatest, numerologi, astrologi, clairvoyance, Life Energy Process, De 5 Rytmer, Continuum, akupunktur, pulsering, psykoanalyse, tre former for Kinesisk Medicinsk Qigong m.m.

Som led i min 4-årige terapeutuddannelse, har jeg gennemført intensiv egenterapi og supervision i gestaltterapi, afspændingspædagogik, psykoterapi, kropsterapi, kropsbevidsthed og bodymindterapi.
Grundlaget for Holistisk Terapi


Udfra min erfaringsbase, min grunduddannelse som healer, Bachs-, traume-, krops- og gestaltterapeut samt praktisering af Reiki og buddhisme, har jeg udviklet Holistisk Terapi som en enkel og kraftfuld livsfilosofi og terapiform, som tager udgangspunkt i det hele menneske og dets ubegrænsede og uendelige potentiale og værdi.


Mine uddannelser
» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Bachs Blomster
» Reiki - Lær Spirituel Praksis og Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op