Foto: Kristina Mie Andersen. Fotograf: Ploug Fotografi

Profil


Hvem er jeg og hvordan kom jeg frem til at arbejde med healing, terapi, traumer, awakening og mentoring?

Hvad er grundlaget for Holistisk Terapi? Hvilke formelle uddannelser har jeg taget?


Mit navn er Kristina Mie Andersen og jeg er født i 1973.

Jeg benævner mig selv som:

Kropsorienteret traume- og psykoterapeut
Vibrational og Intuitive Energy Healer
Spirituel Mentor og Source Light Counsellor
Alkymist med 25 års professionel erfaring

Min grunduddannelse er som psykoterapeut - helt præcist som psykolog-eksamineret Bodymind Krops- og gestaltterapeut (en 4-årig uddannelse afsluttet i 2005).

Derudover har jeg siden 2009 gennemgået en specialiseret efteruddannelse i Relationel Traumeterapi og er i fortløbende supervision i samme.

Siden 2005 har jeg arbejdet professionelt i min selvstændige praksis med individuelle klienter og grupper.

Min arbejdsform uanset typen af samarbejde, baserer sig altid på min baggrund som krops- & psykoterapeut og i kombination med energi- og bevidsthedsarbejde, så heling opnås både i krop, sind og ånd.

Jeg kombinerer min formelle faglige uddannelse med min viden og erfaring som Bachs Blomsterterapeut og healer i følgende forskellige retninger: Reiki, Esoterisk Healing, Lydhealing, Metatron og Metatronia.

Jeg er kvalificeret Underviser i Reiki-metoden (er trænet i Usui Shiki Ryoho, Gendai Reiki og Traditionel Reiki) og i Bachs Blomster-metoden.

Ligeledes certificeret Vibrational & Intuitive Energy Healer, Awakening Mentor, Light Counsellor, Master Attuner, Master Teacher, Master Practitioner, Child Practitioner og Workshopfacilitator i Metatronia Therapy® & Massage®.

Al min træning har det til fælles, at den hviler på det samme filosofiske grundlag - derfor befrugter uddannelserne og deres værktøjer hinanden gensidigt og derfor opnåes de hurtige og dybt forvandlende resultater.

Healing har jeg arbejdet med siden 1998, og det er en uendelig kilde til glæde, inspiration og forvandling.

Afhængig af hvilken type session du ønsker og hvad dit behov er, så vil vi kombinere healing (Metatronia Therapy®) med Bachs Blomster Remedier, kropsbevidsthedsterapi, choktraumeterapi og samtaleterapi.

På den måde drager vi omsorg for både den fysiske krop og især nervesystem og energisystem samt følelser og det mentale aspekt af at være menneske. Læs om sessioner og ydelser under fanen Services, Priser og Praktisk.

Healing er i mine øjne en meget aktiv behandlingsform - idet klientens energisystem reagerer på behandlingen ved selv at justere og bringe sig i balance - dvs. healing er "ikke noget der bliver gjort ved en" - healing er noget man aktivt deltager i og selv fortsætter.

Esoterisk healing arbejder specifikt med de bagvedliggende – ofte ubevidste – beslutninger, overbevisninger, forestillinger og årsager, der forhindrer dig i at udfolde dit fulde potentiale som menneske - uanset om de stammer fra slægten, dette eller tidligere liv.

Healingen retter de "fejlprogrammeringer/slør", du måtte have dannet. Du vil opleve at kunne handle og agere mere effektivt ift. dine mål og ønsker.

Bachs Blomster Remedier, som jeg har arbejdet professionelt med siden 2007, er fantastisk nænsomme og effektive på samme tid. Blomsterne arbejder holistisk og støtter os i at genetablere kommunikation og flow mellem Sjæl og personlighed.

Dr. Bach anså det manglende flow mellem Sjæl, Personlighed, Krop og Det Guddommelige for at være hovedårsagen til sygdom - hvad enten det manifesterer sig i fysiske symptomer eller i forringet livskvalitet som følge af depression, angst, stress etc.

Bachs Blomster er det man kalder "energi-medicin". Du får tilsendt din personlige blanding med Bachs Blomster efter sessionen. De supplerer og understøtter din behandling, så du får maksimal støtte i op til 3-4 uger.

Desuden har jeg 8 års erfaring fra det private erhvervsliv og var lige omkr. pædagoguddannelsen i 1½ år. Jeg har arbejdet på et behandlingscenter for spiseforstyrrede og før det på et center for seksuelt misbrugte.
Hvordan kom jeg frem


Min vej mod at arbejde som healer, traume-, krops- og gestaltterapeut har bevæget sig gennem størstedelen af det alternative marked siden 1989.

Jeg har således afprøvet meget for at opleve virkningen på egen krop – herunder NLP, Rosenmetoden, SE, TFT, The Journey, Esoterisk Healing, Reikihealing, Lydhealing, Polaritetshealing, Deeksha, Kranio-Sakral-Terapi, Bachs Blomsterterapi, vegatest, numerologi, astrologi, clairvoyance, Life Energy Process, De 5 Rytmer, Continuum, akupunktur, pulsering, psykoanalyse, tre former for Kinesisk Medicinsk Qigong m.m.

Som led i min 4-årige eksaminerede terapeutuddannelse, har jeg gennemført intensiv egenterapi og supervision i gestaltterapi, afspændingspædagogik, psykoterapi, kropsterapi, kropsbevidsthed og bodymindterapi.
Grundlaget for Holistisk Terapi


Ud fra min erfaringsbase, min grunduddannelse som healer, Bachs-, traume-, krops- og gestaltterapeut samt praktisering af Reiki og buddhisme, har jeg udviklet Holistisk Terapi som en enkel og kraftfuld livsfilosofi og terapiform, som tager udgangspunkt i det hele menneske og dets ubegrænsede og uendelige potentiale og værdi.


Mine formelle uddannelser
» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Profil
» Services, Priser og Praktisk
» Kontakt

Op