Foto: Kristina Mie Andersen. Fotograf: Ploug Fotografi

Profil

Hvem er jeg og hvordan kom jeg frem til at arbejde med healing og terapi? Hvad er grundlaget for Holistisk Terapi? Hvilke uddannelser har jeg taget?


Mit navn er Kristina Mie Andersen, født 1973. Jeg er uddannet healer (reiki, esoterisk, lydhealer og Metatron), Gendai Reikimester, Metatronia Therapy® Master Healer, Attuner og Massage Practitioner, Bodymind Krops- og gestaltterapeut samt Bachs Blomsterterapeut. Jeg har taget efteruddannelse i chok-traumeterapi og er i fortløbende supervision i samme.

Jeg har siden 2005 arbejdet i min selvstændige praksis med individuelle klienter og grupper. Coaching er integreret i min arbejdsform med healing, krop og samtale.

Alle de former for behandlig jeg benytter, har det til fælles at de hviler på samme filosofiske grundlag - derfor befrugter metoderne hinanden gensidigt og derfor opnåes de hurtige og dybt forvandlende resultater.

Healing har jeg arbejdet med siden 1998, og det er en stadig stor kilde til glæde, inspiration og forvandling. Jeg har valgt at bruge Esoterisk Healing, Gendai Reiki Healing og Metatronia Therapy® Healing & Massage i kombination med Bachs Blomster Remedier, kropsterapi, choktraumeterapi og samtaleterapi, da dette mix efter min erfaring giver de bedste resultater.

Healing er i mine øjne en meget aktiv behandlingsform - idet klientens energisystem reagerer på behandlingen ved selv at justere og bringe sig i balance - dvs. healing er "ikke noget der bliver gjort ved en" - healing er noget man aktivt deltager i og selv fortsætter.

Esoterisk healing arbejder specifikt med de bagvedliggende – ofte ubevidste – beslutninger, overbevisninger, forestillinger og årsager, der forhindrer dig i at udfolde dit fulde potentiale som menneske.

Healingen retter de "fejlprogrammeringer/slør", du måtte have dannet. Du vil opleve at kunne handle og agere mere effektivt ift. dine mål og ønsker.

Bachs Blomster Remedier, som jeg har arbejdet professionelt med siden 2007, er fantastisk nænsomme og effektive på samme tid. Blomsterne arbejder holistisk og støtter os i at gen-etablere kommunikation og flow mellem Sjæl og personlighed.

Dr. Bach anså det manglende flow mellem Sjæl, personlighed, krop og Det Guddommelige for at være hovedårsagen til sygdom - hvadenten det manifesterer sig i fysiske symptomer eller i forringet livskvalitet som følge af depression, angst, stress etc. De hjælper med at genetablere kroppens og sindets egen balance og fungerer således sammen med healingen.

Desuden har jeg 8 års erfaring fra det private erhvervsliv og var lige omkr. pædagoguddannelsen i 1½ år. Jeg har arbejdet på et behandlingscenter for spiseforstyrrede og før det på et center for seksuelt misbrugte.
Hvordan kom jeg frem

Min vej mod at arbejde som healer, krops- og gestaltterapeut har bevæget sig gennem størstedelen af det alternative marked siden 1989.

Jeg har således afprøvet meget for at opleve virkningen på egen krop – herunder NLP, Rosenmetoden, SE, TFT, The Journey, Esoterisk Healing, Reikihealing, Lydhealing, Polaritetshealing, Deeksha, Kranio-Sakral-Terapi, Bachs Blomsterterapi, vegatest, numerologi, astrologi, clairvoyance, Life Energy Process, De 5 Rytmer, Continuum, akupunktur, pulsering, psykoanalyse, tre former for Kinesisk Medicinsk Qigong m.m.

Som led i min 4-årige terapeutuddannelse, har jeg gennemført intensiv egenterapi og supervision i div. gestaltterapi, afspændingspædagogik, psykoterapi, kropsterapi og bodymindterapi.
Grundlaget for Holistisk Terapi

Udfra min erfaringsbase, min grunduddannelse som healer, krops- og gestaltterapeut samt praktisering af Gendai Reiki og buddhisme, har jeg udviklet Holistisk Terapi som en enkel og kraftfuld livsfilosofi og terapiform, som tager udgangspunkt i det hele menneske og dets ubegrænsede og uendelige potentiale og værdi.

Jeg er i fortsat efter- og videreuddannelse samt supervision for at sikre høj faglig integritet og videreudvikling.
Mine uddannelser» Forside
» Om Holistisk Terapi
» Bachs Blomster
» Gendai Reiki Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op