Priser og praktisk


Alt det her med sessioner, priser, betaling, afbud, tidsbestilling osv.Holistisk Terapi byder på følgende individuelle fjern-sessioner:

- Holistisk Terapi via Skype/Telefon
- Metatronia Therapy® - Healing
- Metatronia Massage® - Lys Massage
- Soul Alignment Attunement
- Metatronia® Light Counselling & Mentoring Forløb
- Accelerated Ascension med Metatron - Intensivt 1:1 mentor-forløb

Se beskrivelser herunder af hver type session.

Tidsbestilling hverdage ml. 11-18 enten på telefon 22 21 56 40, mail eller Messenger/Facebook.

Fleksible sessions-tider hverdage typisk ml. 11-19, weekend- og akut-tider efter aftale.

Skriv til mig med et par konkrete forslag til dato og tidspunkt - og så finder vi den optimale tid til dig.


Betaling


Forudbetales ved tidsbestilling og senest 4 hverdage før aftalt session på oplyst kontonr. eller via MobilePay tlf. 22 21 56 40.

Betaling af kurser og grupper oplyses ved tilmelding og i kursusbeskivelsen.
Afbud/ændring af tid


Ændringer eller afbud meddeles på mail/Messenger SENEST 24 timer FØR aftalt session.

Ved afbud under 24 timer før aftalt session betales fuld pris.

Ved rettidig afbud modtaget på min mail eller Messenger tilbageføres forudbetaling selvfølgelig.

HUSK: KUN afbud/ændring på mail/messenger 24 timer før aftalt session er gældende.

Afbudsregler for kurser og grupper står i kursusbeskrivelsen.
Holistisk Terapi-session via Skype/Telefon (pr. 01.01.19)


En holistisk terapi-session varer 1 time og 30. min.

Sessionen omfatter efter behov: samtale/terapi, healing, kropbevidsthedsarbejde, traumeforløsning og specialblanding af Bachs Blomster til efter sessionen.

Pris for Holistisk Terapi-session via Skype/Telefon inkl. Bachs Blomster kr. 829

Samme session for studerende, pensionist og ledige kr. 729

Blandingen med Bachs blomster eftersendes pr. post. Prisen er inkl. tillæg af porto og forsendelse i Danmark (i 2019).

Session forudbetales ved tidsbestilling via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.Metatronia Therapy® - Healing (pr. 11.11.16)


'Personlig Distance Healing' i alt 1 time til kr. 444

Det er til dig, der ønsker dybegående terapeutisk healing uden "snak / input til hovedet". Healingen bringer dig i vibratorisk kontakt med din sjæls formål og støtter dig i at blive mere den, du virkelig er.

Sessions er dybt transformerende uanset, om "prsenting complaint" er af fysisk, psykisk, følelsesmæssig, energetisk eller spirituel karakter. Denne smukke, opløftende vibrationelle energi arbejder dybt med at bringe dig i resonans/balance/alignment med din Sjæl og Source.

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.Metatronia Massage® - Lys Massage (pr. 16.01.17)


'Personlig Distance Metatronia Massage®' i alt 1 time til kr. 444.

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.

Det lyder vildt at man kan lave massage ligesom fjernhealing - men den er altså god nok!

Jeg fik selv en session i marts 2016 og var total mind-blown over, hvordan lyset arbejdede med min fysiske krop. Personligt er jeg ikke så top-pjattet med at modtage massage - det er på en måde "for meget stimuli" for mit system. Selv noget så blidt som fx. Rosenmetoden/Bevidsthedsberøring kan opleves "for meget".

Samtidig har jeg mærket et dybt behov for en behandling, der kunne arbejde dybt ind i min fysiske krop på en konkret fysisk måde og som samtidig respekterede min dosering.

Jeg har derfor efter-uddannet mig hos skaberen af metoden, Tammy L. Majchrzak i England og har formidlet over 200 Lys-massager ml. januar og juli '17 med ret fantastiske resultater - se link til testimonials længere nede i teksten

Massagen er lidt anderledes end Metatronia Therapy® healingen idet tilførslen af ”Source Light Vibration” anvendes mere specifikt til dybt at gennemtrænge muskler, bindevæv, sener, ledbånd etc. – helt ned på DNA / RNA-plan og arbejder dybt med at frigive, justere, afslappe og revitalisere.

Denne energi vil også hjælpe på skader, disharmoni samt generelt fysisk ubehag og ubalance i den fysiske krop – uanset om det stammer fra fysiske skader/traumer, mentale, følelsesmæssige og/eller energetiske ubalancer fra dette og/eller tidligere liv samt slægt, samfund og/eller menneskehed.

Metatronia Massage® arbejder gennem guddommelige lys-bølger (hellige geometriske kodninger / harmonier) og bringer den nødvendige hjælp direkte ind i den fysiske krop. Frekvensen under massagen sanses ofte meget fysisk - på en rigtig behagelig måde.

Fordelen ved at massagen udføres med Lys er, at klientens grænser respekteres 100% og risiko for re-traumatisering pga. forkert dosering af berøring og massage undgås fuldstændig.

Massagen særligt velegnet for mennesker, der bærer såvel bevidste som ikke-bevidste traume-erindringer i den fysiske krop – herunder især fysiske overgreb (vold, seksuelt misbrug og anden fysisk grænseoverskridelse) samt PTSD-symptomer.

Der skal være tid, ro og rum efter session, så kroppen kan justere med det helbredende lys. Massagen går meget dybt og medfører ofte et stort behov for hvile i 1-2 dage efter.

Vi bærer alle i vore kroppe aftryk og erindringer af alt, hvad der er hændt os – i både dette og tidligere liv såvel som prægninger fra slægten overleveret gennem generationer.

Massagen kan ikke forstås – det er gennem at overgive dig til at opleve og sanse, at du vil erfare hvordan lyset arbejder dybt i og med din fysiske krop. De vibrationelle bølger af lys vil pulsere dybt ind i selve din kerne og bringe dybtgående healing og alignment.

MT massage vil vække en dyb indre bevidsthed og forståelse af dig selv som værende et lys-væsen i sin oprindelige kerne – at du er skabt af lys og derfor heales du optimalt af og med lys.

Du kan læse meget mere om både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'A Healing Heart': MT Healing & Massage Klient-information (Klik her og åbn link i ny fane)

Een session er powerfuld - uanset om det er healing eller massage.

En serie af sessioner - fx. 2-6 sessioner med tid nok mellem hver session til integration kan virkelig anbefales, hvis du vil have rykket på ting/temaer, der har udfordret dig længe.

Jeg tester gerne din sjæl, rådgiver og vejleder om antal og interval, så du kan få en idé om din proces.

Du kan læse andre klienters feedback på både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Testimonials / Udtalelser fra klienter på Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® (Klik her og åbn link i ny fane)Soul Alignment Attunement (pr. 01.01.19)


Attunement betyder "at bringe i harmoni, at gøre bevidst om og lydhør overfor.” En Soul Alignment Attunement binger dig dermed i harmoni med, gør dig bevidst om og lydhør overfor din Sjæl og 'Kilden/Source/The Divine'.

Det er som at få installeret din egen personlige app, som støtter dig 24-7-365 i din egen healing- og ascension-proces og vækker dig gennem subtile sansninger og vibration til dit Blueprint og til Universel Bevidsthed/Source Energy.

Soul Alignment Attunement er til glæde og gavn for alle – du behøver altså hverken tro på healing, tro på engle, være optaget af det spirituelle eller vide en dyt om ascension – du mærker blot din Sjæl kalde og ønsker at leve dit liv i pagt med Sjælen.

Du er med Soul Alignment Attunement grundlæggende mere 'selvkørende', med en højere grad af tillid, self-empowerment og en dybere følelse af et konstant kærligt og støttende nærvær i din hverdag – uanset om det går op eller ned, som livets dans nu gør.

Attunement formidles som fjern-session og varer 1 time og tager ca. 3 måneder at integrere. Det er en engangs-investering og skal ikke updateres eller upgrades - den udvikler sig konstant med dig og med Source Vibration og vil således støtte dig ongoing.

En Soul Alignment Attunement er mere end bare en healing. Det er et dybt ja til at vende tilbage til din oprindelige vibration - en vibration, som er unik for dig. De tre måneder, det tager at integrere attunement siger noget om dybden, som der arbejdes i. Der skal tid til healing. Der skal tid til bevidstgørelse. Der skal tid til at lande og være i din oprindelige vibration. At re-connecte med Sjælen er et “inside-job”.

Soul Alignment Attunement folder sig ud i det uendelige – og understøtter dig på din rejse hjem til Sjælen og dens sande udtryk på alle livsområder.

Pris for 'Soul Alignment Attunement inkl. 33 dages Light Counselling' i alt kr. 1.555

Attunement forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.

Du kan læse mere uddybende om Soul Alignment Attunement via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Soul Alignment Attunement (Klik her og åbn link i ny fane)
Metatronia® Light Counselling & Mentoring 1:1 Forløb (pr. 01.01.19)


Et intensivt 33 dage lang mentoring-forløb med henblik på at understøtte dig på alle planer gennem de udfordringer, du står i lige nu - om det er jobskifte, flytning, personlig udvikling eller krise etc.

Du kan læse mere uddybende om forløbet her via dette link på Facebook-siden 'A Healing Heart': Metatronia® Light Counselling & Mentoring Forløb (Klik her og åbn link i ny fane)
Accelerated Ascension med Metatron -
Intensivt 1:1 mentor-forløb (pr. 24.05.17)


Et intensivt 1:1 forløb over 4 måneder med 1 skype-session, 6 Metatronia Therapy® sessioner, 1 Soul Alignment Attunement og individuel mentoring under hele forløbet. Sessions aftales i fællesskab.

Pris for 'Accelerated Ascension med Metatron' i alt kr. 5.555

Forløb forudbetales (rater er muligt) via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.

Du kan læse alt om hele forløbet via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Accelerated Ascension med Metatron (Klik her og åbn link i ny fane)Tavshedspligt


Jeg følger de gældende etikregler udarbejdet af Psykoterapeutforeningen, og er således underlagt fuld tavshedspligt. Dette gælder også for de kursister, der deltager på alle typer af kurser og gruppeforløb.

Gå til www.psykoterapeutforeningen.dk og læs: Psykoterapeutforeningens etikregler (Klik her og åbn link i ny fane)
Valg af psykoterapeut


Jeg vil anbefale at gennemlæse Socialministeriets brochure om valg af privatpraktiserende psykoterapeut, som du kan læse her eller hente på de fleste apoteker.

Download: Valg af privatpraktiserende psykoterapeut (Klik her og åbn link i ny fane)
Samarbejdspartnere


Jeg samarbejder med andre behandlere, og henviser såfremt du skulle have brug for kompetencer, jeg ikke kan tilbyde (Akupunktur, Zoneterapi, Metamedicin, Ernæringsterapi, Homøopati, KST, Kinesisk Medicinsk Behandling, Rosenmetoden m.m.)» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Bachs Blomster
» Reiki - Lær Spirituel Praksis og Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op