Services, Priser og Praktisk


Alt det her med sessioner, priser, betaling, afbud, tidsbestilling osv.Holistisk Terapi byder på følgende individuelle sessioner:

- 'Livskunst Session' - en unik kombination af Energy Healing, Samtale, Kropsterapi og Relationel Traume-terapi
- Metatronia Therapy® - Healing
- Metatronia Massage® - Lys Massage
- Source Light Attunement

(Scroll ned for beskrivelser af hver type session).


Tidsbestilling


Tidsbestilling hverdage ml. 11-18 enten på telefon 22 21 56 40, mail eller Messenger/Facebook.

Sessions-tider i hverdage typisk ml. 11-19, weekend- og akut-tider efter aftale.

Skriv til mig med et par konkrete forslag til dato og tidspunkt - og så finder vi den optimale tid til dig.
Arbejdsform og Klinik


Jeg har haft professionel fysisk klinik siden 2005 og begyndte i 2013 også at arbejde virtuelt - dvs. arbejde i de dybdegående terapi- og traume-sessioner med klienter enten via telefon eller Zoom.

Det rum, der skabes i den virtuelle klinik, det er så stærkt, nærværende og koncentreret, så fra 2018 har jeg valgt at arbejde i virtuel klinik.

Jeg kan dermed kan tilbyde fuld fleksibilitet ift. tider samtidig med et kærligt holdingspace, der næsten er mere effektivt end det i en fysisk klinik fordi, du automatisk åbner alle dine sanser i mødet med mig - især din energetiske sans.

Når vi arbejder med energi, vibration, kropsbevidsthed og essens som fundament, som vi gør i de sessioner, jeg tilbyder, så vil du opleve et anderledes trygt, tæt og fyldigt nærvær i mødet mellem dig og mig.

Din vibration, dit Divine Blueprint og dine udfordringer går klarere igennem æteren til mig fordi du er hjemme i egne trygge omgivelser - det sænker ofte de ubevidste "parader" man har oppe, når man opholder sig et fremmed sted.

Mine mange års træning i læsning af energi og sansning af det ikke-fysiske gør det muligt at gå ind i sindets dybder sammen med dig på en måde, hvor du vil føle dig tryg og støttet.

Du vil ikke være alene om at face det, der er svært. Du vil opleve det, som hvis vi sad i samme rum og samtidig, så har du dit personlige space også.
Betaling


Betales ved tidsbestilling enten via bank eller MobilePay (numre oplyses ved henvendelse).

Som en særlig del af min service til dig, så påbegyndes healingen (uanset type af session) allerede fra du betaler, så du "preppes" til den forestående session og dermed er du støttet og hjulpet straks fra betalingsøjeblikket.

Nogle mærker det meget tydeligt andre mere subtilt - begge dele er lige fint. Denne forberedende healing kan sammenlignes med, at vi påbegynder vores session sammen "på fuldt opladet kapacitet".

Du opmuntres til at øge dit indtag af almindeligt postevand fra du har booket din session for at støtte dit system.

Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller internet-forbindelse og for at være klar på det aftalte tidspunkt for session.

Fortrydelsesretten bortfalder når en tjenesteydelse påbegyndes. Dvs. fra det øjeblik selve sessionen (uanset type) påbegyndes, da bortfalder retten til både hel og delvis refusion.

Betaling af kurser og grupper oplyses ved tilmelding og i kursusbeskrivelsen.
Afbud/ændring af tid


Ændringer eller afbud uanset type af session meddeles på mail/Messenger SENEST 24 timer FØR aftalt session.

Ved afbud under 24 timer før aftalt session betales fuld pris.

Ved rettidig afbud modtaget på min mail eller Messenger tilbageføres betaling selvfølgelig.

HUSK: KUN afbud/ændring på mail/Messenger minimum 24 timer før aftalt session er gældende.

Afbudsregler for kurser og grupper står i kursusbeskrivelsen.
Livskunst Session via Zoom/Telefon


En 'Livskunst Session' varer 1 time og 30 minutter

Sessionen omfatter efter behov: samtale/terapi, healing, kropbevidsthedsarbejde, traumeforløsning og specialblanding af Bachs Blomster til efter sessionen.

Her kan du læse lidt mere om 'Livskunst Session' (Klik her og åbn link i ny fane)

Pris for 'Livskunst Session' via Zoom/Telefon inkl. Bachs Blomster kr. 855 (pr. 01.01.20)

Blandingen med Bachs blomster eftersendes pr. post. Prisen er inkl. tillæg af porto og forsendelse i Danmark (i 2020).

Session betales ved tidsbestilling via MobilePay eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.
Metatronia Therapy® - Healing


En 'Metatronia Healing' varer 60 minutter og koster kr. 444 (pr. 11.11.16)

Det er til dig, der ønsker dybdegående terapeutisk healing uden "snak / input til hovedet". Healingen bringer dig i vibratorisk kontakt med din sjæls formål og støtter dig i at blive mere den, du virkelig er.

Sessions er dybt transformerende uanset, om "presenting complaint" er af fysisk, psykisk, følelsesmæssig, energetisk eller spirituel karakter.

Denne smukke, opløftende vibrationelle energi arbejder dybt med at bringe dig i resonans/balance/alignment med din Sjæl og Source.

Session betales via MobilePay eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.
Metatronia Massage® - Lys Massage


En 'Metatronia Massage®' varer 60 minutter og koster kr. 444 (pr. 16.01.17)

Session betales via MobilePay eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.

Det lyder vildt at man kan lave massage ligesom fjernhealing - men den er altså god nok!

Jeg fik selv en session i marts 2016 og var total mind-blown over, hvordan lyset arbejdede med min fysiske krop. Personligt er jeg ikke så top-pjattet med at modtage massage - det er på en måde "for meget stimuli" for mit system. Selv noget så blidt som fx. Rosenmetoden/Bevidsthedsberøring kan opleves "for meget".

Samtidig har jeg mærket et dybt behov for en behandling, der kunne arbejde dybt ind i min fysiske krop på en konkret fysisk måde og som samtidig respekterede min dosering.

Jeg har derfor efteruddannet mig hos skaberen af metoden, Tammy L. Majchrzak i England og har formidlet over 200 Lys-massager ml. januar og juli '17 med ret fantastiske resultater - se link til testimonials længere nede i teksten

Massagen er lidt anderledes end Metatronia Therapy® healingen idet tilførslen af ”Source Light Vibration” anvendes mere specifikt til dybt at gennemtrænge muskler, bindevæv, sener, ledbånd etc. – helt ned på DNA / RNA-plan og arbejder dybt med at frigive, justere, afslappe og revitalisere.

Denne energi vil også hjælpe på skader, disharmoni samt generelt fysisk ubehag og ubalance i den fysiske krop – uanset om det stammer fra fysiske skader/traumer, mentale, følelsesmæssige og/eller energetiske ubalancer fra dette og/eller tidligere liv samt slægt, samfund og/eller menneskehed.

Metatronia Massage® arbejder gennem guddommelige lysbølger (hellige geometriske kodninger / harmonier) og bringer den nødvendige hjælp direkte ind i den fysiske krop. Frekvensen under massagen sanses ofte meget fysisk - på en rigtig behagelig måde.

Fordelen ved at massagen udføres med Lys er, at klientens grænser respekteres 100% og risiko for re-traumatisering pga. forkert dosering af berøring og massage undgås fuldstændig.

Massagen særligt velegnet for mennesker, der bærer såvel bevidste som ikke-bevidste traume-erindringer i den fysiske krop – herunder især fysiske overgreb (vold, seksuelt misbrug og anden fysisk grænseoverskridelse) samt PTSD-symptomer.

Der skal være tid, ro og rum efter session, så kroppen kan justere med det helbredende lys. Massagen går meget dybt og medfører ofte et stort behov for hvile i 1-2 dage efter.

Vi bærer alle i vore kroppe aftryk og erindringer af alt, hvad der er hændt os – i både dette og tidligere liv såvel som prægninger fra slægten overleveret gennem generationer.

Massagen kan ikke forstås – det er gennem at overgive dig til at opleve og sanse, at du vil erfare hvordan lyset arbejder dybt i og med din fysiske krop. De vibrationelle bølger af lys vil pulsere dybt ind i selve din kerne og bringe dybtgående healing og alignment.

MT massage vil vække en dyb indre bevidsthed og forståelse af dig selv som værende et lys-væsen i sin oprindelige kerne – at du er skabt af lys og derfor heales du optimalt af og med lys.

Du kan læse meget mere om både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'A Healing Heart': MT Healing & Massage Klient-information (Klik her og åbn link i ny fane)

En session er powerfuld - uanset om det er healing eller massage.

En serie af sessioner - fx. 2-6 sessioner med tid nok mellem hver session til integration kan virkelig anbefales, hvis du vil have rykket på ting/temaer, der har udfordret dig længe.

Jeg tester gerne din sjæl, rådgiver og vejleder om antal og interval, så du kan få en idé om din proces.

Du kan læse andre klienters feedback på både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Testimonials / Udtalelser fra klienter på Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® (Klik her og åbn link i ny fane)
Source Light Attunement inkl. 33 dages Light Counselling


Attunement betyder "at bringe i harmoni, at gøre bevidst om og lydhør overfor.” En Source Light Attunement bringer dig dermed i harmoni med, gør dig bevidst om og lydhør overfor din Sjæl og 'Kilden/Source/The Divine'.

Det er som at få installeret din egen personlige app, som støtter dig 24-7-365 i din egen healing- og ascension-proces og vækker dig gennem subtile sansninger og vibration til dit Blueprint og til Universel Bevidsthed/Source Energy.

Source Light Attunement er til glæde og gavn for alle – du behøver altså hverken tro på healing, tro på engle, være optaget af det spirituelle eller vide en dyt om ascension – du mærker blot din Sjæl kalde og ønsker at leve dit liv i pagt med Sjælen.

Du er med Source Light Attunement grundlæggende mere 'selvkørende', med en højere grad af tillid, self-empowerment og en dybere følelse af et konstant kærligt og støttende nærvær i din hverdag – uanset om det går op eller ned, som livets dans nu gør.

Attunement varer 60 minutter og dagen efter Attunement starter de 33 dages Light counselling. Det tager dit system ca. 3 måneder at integrere/fordøje/reboote. Det er en engangsinvestering og skal ikke opdateres eller upgrades - den udvikler sig konstant med dig og med Source Vibration og vil således støtte dig ongoing.

En Source Light Attunement er mere end bare en healing. Det er et dybt ja til at vende tilbage til din oprindelige vibration - en vibration, som er unik for dig.

De tre måneder, det tager for systemet at justere efter Attunement siger noget om dybden, som der arbejdes i. Der skal tid til healing. Der skal tid til bevidstgørelse. Der skal tid til at lande og være i din oprindelige vibration. At re-connecte med Sjælen er et “inside-job”.

Source Light Attunement folder sig ud i det uendelige – og understøtter dig på din rejse hjem til Sjælen og dens sande udtryk på alle livsområder.

Pris for 'Source Light Attunement inkl. 33 dages Light Counselling' i alt kr. 1.888 (pr. 01.01.20)

Attunement betales via MobilePay eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.

Du kan læse mere uddybende om Source Light Attunement via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Source Light Attunement (Klik her og åbn link i ny fane)
Tavshedspligt


Jeg følger de gældende etikregler udarbejdet af Psykoterapeutforeningen, og er således underlagt fuld tavshedspligt. Dette gælder også for de kursister, der deltager på alle typer af kurser og gruppeforløb.

Gå til www.psykoterapeutforeningen.dk og læs: Psykoterapeutforeningens etikregler (Klik her og åbn link i ny fane)
Valg af psykoterapeut


Jeg vil anbefale at gennemlæse Socialministeriets brochure om valg af privatpraktiserende psykoterapeut, som du kan læse her eller hente på de fleste apoteker.

Download: Valg af privatpraktiserende psykoterapeut (Klik her og åbn link i ny fane)
Samarbejdspartnere


Jeg samarbejder med andre behandlere, og henviser såfremt du skulle have brug for kompetencer, jeg ikke kan tilbyde (Akupunktur, Zoneterapi, Metamedicin, Ernæringsterapi, Homøopati, KST, Kinesisk Medicinsk Behandling, Rosenmetoden m.m.)» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Profil
» Services, Priser og Praktisk
» Kontakt

Op