Priser og praktisk


Alt det her med sessioner, priser, betaling, afbud, klinik-adresse osv.Holistisk Terapi byder på følgende individuelle sessioner:

- Holistisk Session
- Bachs Blomster Fjern-session m. healing
- Metatronia Therapy® - Healing
- Metatronia Massage® - Lys Massage
- Accelerated Ascension med Metatron
- Soul Purpose Alignment Attunement


Holistisk Terapi-session (pr. 01.06.15-31.12.17)


En holistisk terapi-session varer 1 time og 30. min.

Sessionen omfatter efter behov: samtale, healing, kropsarbejde, traumeforløsning og specialblanding af Bachs Blomster til efter sessionen.

Sessioner 1:1 på klinkken kun torsdage. Fjernsession efter aftale alle ugens dage pånær torsdage.

Pris for Holistisk Terapi-session inkl. Bachs Blomster kr. 700 (pr. 1/1/18 kr. 777)

Samme session for studerende, pensionist og ledige kr. 600 (pr. 1/1/18 kr. 677)

Ved fjernsession eftersendes blandingen pr. post med tillæg af porto og forsendelse i Danmark kr. 50 (i 2017).

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.Bachs Blomster Fjernsession m. healing (pr. 06.10.17)


En Bachs Blomster Fjern-session med healing bookes enten via sms/mail/Facebook - oplys din postadresse samt e-mail-adresse ved bestilling. Session formidles alle ugens dage ml. kl. 9-22 pånær torsdage.

Bachs Blomster er energi-medicin. Blomsterne arbejder holistisk og støtter dig i at gen-etablere kommunikation og flow mellem personlighed, Sjæl og Den Universelle Bevidsthed, du er på det dybeste plan. I at folde dig ud i overensstemmelse med din Sjæls plan.

Denne session er for dig, der gerne vil i kontakt med din Sjæl, finde balance mellem tanker, følelser, krop, Sjæl og Den Universelle Bevidsthed, som vil arbejde i dyb indre stilhed og gennemgå forvandling gennem vibration med en kombination af healing og Bachs Blomster. Du er indstillet på, at jeg ikke skal have oplysninger om symptomer, du har tillid til, at din Sjæl har fuldkommen styr på behovet for remedier, at hele konsultationen forgår på det vibrationelle niveau og du har tillid til, at jeg er i stand til at afkode Sjælens direktiver om remedier. Du har lyst til at se dig selv ærligt, autentisk og kærligt og få den selvindsigt, som bringer dig i kontakt med din sjæl.

Sessionen omfatter 30 minutters Metatronia Therapy® Healing, som formidles kl. 22 på den dag, forudbetaling er modtaget. Healingen løfter systemet omgående, bringer dig i alignment med din sjæl og bringer støtte til de steder i din mentale og følelsesmæssige vaner, som har bragt dig ud af kurs og væk fra din sjæl. Healingen er som minimum aktiv indtil blandingen er nået frem med posten - blandingen fortsætter førnævnte proces. Drik godt med vand og læg dig bare til rette i din seng - det er helt ok, hvis du falder i søvn.

Hvis du har brug for eller lyst til at læse mere om healingen og hvordan du kan forberede dig til den, så åben Facebook-noten her i et nyt link: MT Healing & Massage Klient-information.

Jeg tester via sjælsplanet for at finde din unikke personlige specialblanding, der støtter dig i ca. 4 uger. Din Sjæl ved præcis, hvad du tumler med og hvad dit behov er og det kan jeg afkode. Bachs Blomster-blandingen tilsendes pr. post et par dage efter healingen.

Du modtager efter testen også en beskrivelse pr. mail om blandingens indhold samt vejledning om indtag. Beskrivelsen er en lille kanalisering om hvordan, din blanding støtter og arbejder med dig, så du også får indsigt i og bevidsthed om, hvad din proces handler om.

Nogle gange er een blanding nok - andre gange kan du med fordel skænke dig selv et lille forløb. Du bestemmer.

Pris for Bachs-session inkl. healing, test, Bachs Blomster-blanding, porto & forsendelse samt ca. 2-4 siders rapport sendt pr. e-mail kr. 555

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.


(BEMÆRK - tilbuddet '30 min. test og blanding kr. 220' var i år 2012 og er altså ikke længere gældende - oplysningen er slettet fra min web, men huskes endnu af nettet)Metatronia Therapy® - Healing (pr. 11.11.16)


Du kan skræddersy Metatronia Therapy® healing-sessioner til dit behov - enten en ½ times varighed eller 1 times varighed. Session formidles alle ugens dage ml. kl. 9-22 pånær torsdage.

'Personlig Distance Healing' i alt 1 time til kr. 444

Det er til dig, der blot vil ha' næring til sjælen og ikke behøver "noget input til hovedet". Healingen bringer dig i vibratorisk kontakt med din sjæls formål og støtter dig i at blive mere den, du virkelig er fra en vibratorisk sansning.

Metatron bevæger dig med 'Source Light Vibration' til din sjæls sande vibration uden prøvelser, tests eller kamp ... støtter dig gennem denne smukke, opløftende vibrationelle energi, der arbejder dybt med at bringe dig i resonans/balance/alignment med din Sjæl og Source.

'Personlig Distance Healing' i alt ½ time til kr. 222

Det er til dig, der gerne vil prøvesmage healingsvibrationen Metatronia Therapy® Eller dig, som har brug for hjælp til et løft af din vibration. Eller dig, der vil vedligeholde din energetiske grundform med et lille "service-tjek". Healingen er den samme som ved 1-times-sessionen.

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.Metatronia Massage® - Lys Massage (pr. 16.01.17)


En lys-massage varer 1 time. Session formidles alle ugens dage ml. kl. 9-22 pånær torsdage.

Pris for 'Distance Metatronia Massage®' i alt 1 time til kr. 444

Session forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.


Det lyder vildt at man kan lave massage ligesom fjernhealing - men den er altså god nok!

Jeg fik selv en session i marts 2016 og var total mind-blown over, hvordan lyset arbejdede med min fysiske krop. Personligt er jeg ikke så top-pjattet med at modtage massage - det er på en måde "for meget stimuli" for mit system. Selv noget så blidt som fx. Rosenmetoden/Bevidsthedsberøring kan opleves "for meget".

Samtidig har jeg mærket et dybt behov for en behandling, der kunne arbejde dybt ind i min fysiske krop på en konkret fysisk måde og som samtidig respekterede min dosering.

Jeg har derfor efter-uddannet mig hos skaberen af metoden, Tammy L. Majchrzak i England og har formidlet over 200 Lys-massager ml. januar og juli 17' med ret fantastiske resultater - se link til testimonials længere nede i teksten

Massagen er lidt anderledes end Metatronia Therapy® healingen idet tilførslen af ”Source Light Vibration” anvendes mere specifikt til dybt at gennemtrænge muskler, bindevæv, sener, ledbånd etc. – helt ned på DNA / RNA-plan og arbejder dybt med at frigive, justere, afslappe og revitalisere.

Denne energi vil også hjælpe på skader, disharmoni samt generelt fysisk ubehag og ubalance i den fysiske krop – uanset om det stammer fra fysiske skader/traumer, mentale, følelsesmæssige og/eller energetiske ubalancer fra dette og/eller tidligere liv samt slægt, samfund og/eller menneskehed.

Metatronia Massage® arbejder gennem guddommelige lys-bølger (hellige geometriske kodninger / harmonier) og bringer den nødvendige hjælp direkte ind i den fysiske krop. Frekvensen under massagen sanses ofte meget fysisk - på en rigtig behagelig måde.

Fordelen ved at massagen udføres med Lys er, at klientens grænser respekteres 100% og risiko for re-traumatisering pga. forkert dosering af berøring og massage undgås fuldstændig.

Massagen særligt velegnet for mennesker, der bærer såvel bevidste som ikke-bevidste traume-erindringer i den fysiske krop – herunder især fysiske overgreb (vold, seksuelt misbrug og anden fysisk grænseoverskridelse) samt PTSD-symptomer.

Der skal være tid, ro og rum efter session, så kroppen kan justere med det helbredende lys. Massagen går meget dybt og medfører ofte et stort behov for hvile i 1-2 dage efter.

Vi bærer alle i vore kroppe aftryk og erindringer af alt, hvad der er hændt os – i både dette og tidligere liv såvel som prægninger fra slægten overleveret gennem generationer.

Massagen kan ikke forstås – det er gennem at overgive dig til at opleve og sanse, at du vil erfare hvordan lyset arbejder dybt i og med din fysiske krop. De vibrationelle bølger af lys vil pulsere dybt ind i selve din kerne og bringe dybtgående healing og alignment.

MT massage vil vække en dyb indre bevidsthed og forståelse af dig selv som værende et lys-væsen i sin oprindelige kerne – at du er skabt af lys og derfor heales du optimalt af og med lys.

Du kan læse meget mere om både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'A Healing Heart': MT Healing & Massage Klient-information (Klik her og åbn link i ny fane)

Een session er powerfuld - uanset om det er healing eller massage.

En serie af sessioner - fx. 2-6 sessioner med tid nok mellem hver session til integration kan virkelig anbefales, hvis du vil have rykket på ting/temaer, der har udfordret dig længe.

Jeg tester gerne din sjæl, rådgiver og vejleder om antal og interval, så du kan få en idé om din proces.

Du kan læse andre klienters feedback på både Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Testimonials / Udtalelser fra klienter på Metatronia Therapy® og Metatronia Massage® (Klik her og åbn link i ny fane)Accelerated Ascension med Metatron (pr. 24.05.17)


Et intensivt 1:1 forløb over 4 måneder med 1 skype-session, 6 Metatronia Therapy® sessioner, 1 Soul Purpose Alignment Attunement og individuel mentoring under hele forløbet. Sessions aftales i fællesskab og kan formidles alle ugens ml. kl. 9-22 dage pånær torsdage.

Pris for 'Accelerated Ascension med Metatron' i alt kr. 5.555

Forløb forudbetales (rater er muligt) via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.


Du kan læse alt om hele forløbet via dette link på Facebook-siden 'Metatronia Light Healing': Accelerated Ascension med Metatron (Klik her og åbn link i ny fane)Soul Purpose Alignment Attunement (pr. 17.09.17)


En attunement, som støtter dig i din egen healing- og ascension-proces samt alignment til dit Blueprint og Universel Bevidsthed/Source Energy. Attunement formidles alle ugens dage ml. kl. 9-22 pånær torsdage.

Du understøttes i dit unikke Sjælsudtryk på alle livsområder og alle planer af eksistensen. Formidles som fjern-session og varer 1 time. Beskrivelse af under udarbejdelse

Pris for 'Soul Purpose Alignment Attunement' i alt kr. 888

Attunement forudbetales via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller på kontonr., som oplyses ved henvendelse.Betaling


Første session på klinikken betales ved tidsbestilling og efterfølgende sessioner betales senest 4 hverdage før aftalt session på oplyst kontonr. eller via MobilePay tlf. 22 21 56 40.

Fjernsessioner forudbetales ved tidsbestilling via MobilePay tlf. 22 21 56 40 eller oplyst kontonr.

Betaling af kurser og grupper oplyses ved tilmelding og i kursusbeskivelsen.
Afbud/ændring af tid


KUN via TELEFONSVARER på tlf. 22 21 56 40 OG SENEST 24 timer FØR aftalt session.

Ved afbud under 24 timer før aftalt session betales fuld pris. Ved rettidig afbud på TELEFONSVARER tilbageføres forudbetaling selvfølgelig.

Jeg har oplevet ikke at modtage SMS/mails/FB/messenger-beskeder, så af hensyn til dig, så SKAL afbud/ændring indtales på TELEFONSVARER SENEST 24 timer FØR aftalt session.

HUSK: KUN afbud/ændring på TELEFONSVARER 24 timer før aftalt session er gældende.

Afbudsregler for kurser og grupper står i kursusbeskrivelsen.
Klinikadresse


Havnegade 43, st. th., 1058 København K.

Max. 10-15 min. gang fra Kgs. Nytorv og Chr. Havn Metro/Torv, Bus 2A, 9A, 66 og 350S.

Benyt EasyPark eller ParkMan App til p-billetter - p-pladser helt tæt ved klinikken er begrænsede.

Klinikken har ikke velegnede adgangsforhold for gangbesværede og kørestolsbrugere.
Tavshedspligt


Jeg følger de gældende etikregler udarbejdet af Psykoterapeutforeningen, og er således underlagt fuld tavshedspligt. Dette gælder også for de kursister, der deltager på alle typer af kurser og gruppeforløb.

Gå til www.psykoterapeutforeningen.dk og læs: Psykoterapeutforeningens etikregler (Klik her og åbn link i ny fane)
Valg af psykoterapeut


Jeg vil anbefale at gennemlæse Socialministeriets brochure om valg af privatpraktiserende psykoterapeut, som du kan læse her eller hente på de fleste apoteker.

Download: Valg af privatpraktiserende psykoterapeut (Klik her og åbn link i ny fane)
Samarbejdspartnere


Jeg samarbejder med andre behandlere, og henviser såfremt du skulle have brug for kompetencer, jeg ikke kan tilbyde (Akupunktur, Zoneterapi, Metamedicin, Ernæringsterapi, Homøopati, KST, Kinesisk Medicinsk Behandling, Rosenmetoden m.m.)» Forside
» Om Holistisk Terapi
» For English speaking Visitors
» Bachs Blomster
» Reiki - Lær Spirituel Praksis og Healing
» Profil
» Priser og praktisk
» Kalender
» Kontakt

Op